Gode ting varer lenge - Haustøffelen er tilbake!

21.11.2012

Haustøffelen har historie som går helt tilbake til midten av 1800-tallet på Askelandgarden på Osterøy. Nå har Tova i samarbeid med 6. generasjon Askeland tatt frem denne kultur-skatten igjen, eksklusivt for Norsk Flid Husfliden.


Tøffelen er nå å finne i alle Norsk Flid Husfliden butikkene. Den klassiske grå varianten finnes for både dame, herre og barn. To nye farger, henholdsvis lilla og blå, er også tatt frem unikt for denne sesongen. En perfekt julegave til både store og små.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

21.11.12 18:52 H Svar

Koselig!

Gravatar profile image

12.12.12 12:42 Lev Landlig Svar

Hei! Vi planlegger å skrive om haustøffelen i vår neste utgave, og lurer på om vi kan få bruke bilder fra hjemmesida deres? Gjerne miljøbildet av jenta i gyngestolen pluss noen produktbilder til følgende tekst: Haustøffelen er satt i produksjon igjen. Den har historie som går tilbake til 1800-tallet på Askelandgarden på Osterøy. Nå har Tova i samarbeid med sjette generasjon Askeland tatt frem denne kulturskatten igjen. Designeren Tore Håvold har gitt husflidstøffelen nye detaljer. Vevd tekstilbånd, nye farger og logotrykk på sålen gir den et moderne retro-utrykk, samtidig som det karakteristiske særpreget er bevart. Tøffelen selges i Husflidsbutikker over hele landet. www.tova.no, www.madeinnorwaynow.no Er bildene i så fall til fri bruk idenne saken? Fint om de kan sendes meg på mail, i tilfelle. Setter pris på raskt svar. Takk for hjelpen! Hilsen Anne Enger Mjåland

Gravatar profile image

01.01.13 20:48 Bettina Colliver Svar

Hi, i am looking for a pair of haustøffle for my husband. We live in England, would you be able to sell me a pair? Bettina

Gravatar profile image

28.10.13 22:24 René Depuis Svar

Please be aware that Haustøffelen is made in Mongolia, not Norway. Funny hos this blog is named as it is, when things are produced on the other side of the earth! Please take a look at http://www.tova.no/lokale-raavarer.149399.no.html

Gravatar profile image

31.10.13 13:57 Made

Vi bruker ordet "made" i betydningen "skapt", det betyr designet, konseptutviklet, eller produsert...

Gravatar profile image

24.11.13 22:46 Heidi Svar

Hei! Hvor kommer angoraen fra? Ble veldig bekymret for at d kan stamme fra Kina og levende plukka kaniner..... Har alt kjøpt en genser, elsker den, men ble helt dårlig etter at jeg så innslaget fra Kina på TV2!

Gravatar profile image

26.11.13 16:19 Gry Svar

Hei! Vi har ingen informasjon om at det brukes angora i noen av våre produkter i Norsk Flid. Fint at du er opptatt av dette, vi støtter deg i det!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten