Julen begynner med forberedelsene

17.11.2015

Hva er en god jul for deg? For oss er det juleforberedelsene. Fra vi pynter butikkene i november til vi ønsker siste etternøler en riktig god jul og allerede begynner å glede oss til neste år.

Snart er det adventstid. Ventetid. Kveldene blir mørkere og vi tenner levende lys, fyrer i peisen og setter i gang med juleforberedelsene. Baking, pynting, husvask og innkjøp. Forberedelsene er med på å bygge opp forventningene til selve jula, en fest for alle sanser – det skal både se, lukte og høres ut som jul. Så gjør gjerne som oss og gjør deg flid med juleforberedelsene.

Til jul skal man ikke spare på godsakene. Vi slår et slag for syv sorter til jul og norsk design. Hva med et linforkle til en ung bakespire fra Unikum laget i Oslo? Eller en fin kjevle og smultringutstikker i tre av Trond Killi fra Otta som holder seg like fin i årevis? Og når baksten skal settes fram, eller du tar en pause fra juleforberedelsene, kan det vel passe bra med en kopp te fra Tetøsene Hilde og Kathrine som har en tesort til enhver anledning.

Vi har mange flere gullkorn fra norske designere i butikkene våre. Har du lyst til å dele god, gammeldags julestemning med oss? Kom innom en av våre 30 butikker over hele landet, eller besøk vår butikk på nett.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten