All you knit is love!

25.09.2015


Se filmen All you knit is love:

 

Strikketøy og sofakos. Eller høstens vakreste eventyr, for veldig veldig mange. Vi er blitt et strikkende folk. Akkurat da vi trodde at strikkekompetansen ville dø ut, slo strikkebølgen for alvor over oss igjen. Noen av oss har vært der lenge. Noen har faktisk alltid vært der. Som Norsk Flid Husfliden. Hver høst fylles butikkene opp med årets garnnyheter, tradisjonsrike strikkeklassikere og nyskapende mønster. Det inviteres til strikkekafeer og både nybegynnere og hardcore strikkeeksperter kommer innom for å få tips og råd.

Strikketøy er favorittplagget og yndlingssyslet som aldri går av moten. Og alle som har strikket noe til noen, vet hvor mye kjærlighet det kan legges i noen nøster garn. Derfor denne lille kjærlighetserklæringen til strikkeglede i høstmørket. Nynn med, strikk takten og husk: All you knit is love!

Det er lett å komme i gang. Begynn med garn, pinner, mønster og gode råd. Spe gjerne på med ting som bidrar til en perfekt strikkehøst. Som puter, pledd og lamper fra Funky Doris. Kanskje et Rørospledd, eller noe fint fra Ment. Og så er det lov til å jukse litt. For det finnes fantastisk mye fint som er ferdigstrikket også. Fanagenseren er allerede en norsk klassiker, og om noen år er kanskje kjolene fra Mette Møller også der. Alt dette og mye mye mer finner du i din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk, eller i vår nettbutikk.

Kommentarer

Gravatar profile image

05.11.15 12:46 Louize Svar

This made me feeeeeel goooooood

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten