Bak til jul med ekte treverk - dreid i Otta

23.11.2012

Killi Tredreiing ble startet opp i 1984 og ble drevet som hobbyverksted frem til 1989. Da var det på tide å utvide aktiviteten til noe mer enn en hobby, og i dag er den livsgrunnlag for flere ansatte på heltid.

Killi dreier tre til alt fra bestikk og ostehøvler til krus og skjærebrett og ikke minst bakeutstyr – masse bakeutstyr! Her få du virkelig den spesialredskapen du trenger til julebaksten! Et bredt utvalg av gummibelagte kjevler med riller, ruter eller helt glatt, og utstikkere til havrekjeks og lomper og hva det måtte være akkurat du ønsker deg til jul. Utvalget ser du både på nett og i alle Norsk Flid Husfliden rundt i landet. God fornøyelse og god julebakst – med tre dreid i Otta.

 

 

Kommentarer

Gravatar profile image

10.12.12 22:19 Astrid Svar

Killis kopper kan anbefales, de er kjempefine og virkelig god kvalitet!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten