Norsk design til de spesielle anledningene

02.06.2015

 

Sesongen for fest og feiring er i gang. 17. mai er vel overstått, og de fleste har rukket å lande etter vårens konfirmasjoner. Nå er det vår- og sommerbryllup som står for tur. Og jubileer. Av ymse slag. Eller rett og slett en fest i anledning sommeren. Det er med andre ord mye som skal markeres og mange det skal gjøres stas på, og da synes vi det er det god ide og tenke norsk design for anledningen.

Norske designere markerer seg sterkt for tiden med produkter som har både har særpreg og den spesielle historien som gjør det til en gave som blir husket.

Hvis du er på jakt etter den spesielle gaveideen, har vi mye flott å vise deg nå. Du kjenner sikkert godt til Rørospledd, men du har neppe sett hvor mye spennende det er å velge i fra tradisjonsrike Røros Tweed akkurat nå.

Ment design har ikke like lange tradisjoner som kollegene på Røros, men følelsen for særnorsk interiørdesign er noe de deler. Det samme kan trygt sies om Wik og Walsøe som allerede er blitt en norsk designklassiker. Den populære alveserien gjør ære på et hvert gave- eller festbord.

Norsk Flid Husfliden har hatt gleden av følge Wik og Walsøe nesten fra begynnelsen, og Ment design er blitt et nytt flott innslag i butikkene våre. Benytt gjerne  anledningen til å besøke nettbutikken vår, eller stikk innom oss i en av våre butikker over hele landet.

Kommentarer

Gravatar profile image

23.06.15 09:24 Per Svar

nice

Gravatar profile image

10.07.15 10:21 Hanna Svar

lekkert rørospledd! Hva heter det? kan det sendes til utlandet?

Gravatar profile image

04.08.15 11:18 Norsk Flid

Hei! Pleddet heter Bernadette. Nettbutikken sender dessverre ikke til utlandet

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten