And the winner is ... Milk

23.12.2009

And the winner is ... Milk

Gratulerer til Ugly, som stakk av med seieren i kåringen av den beste norske julegaven. Nærmere 25.000 har vært inne og stemt, og engasjementet har vært på topp helt frem til vi stengte avstemmingen i dag. Nok et bevis på den stigende interessen for norsk design og produktutvikling vi ser nå. Og det er velfortjent, for det skjer veldig mye spennende på den fronten akkurat nå.Denne gangen var det Ugly som trakk det lengste strået med sin nye kolleksjon Milk. Kanskje ikke så overraskende, for Ugly-gutta har vært utrolig flinke til å treffe med sin uslåelige kombinasjon av gode ideer, godt humør og godt gjennomførte konsepter. Som med Marius-bodyen, som allerede er en vinner, og som også gjorde det sterkt i denne kåringen. Begge disse får kjøpt hos din Norsk Flid Husfliden-butikk, i likhet med mange av de andre produktene som også kom høyt opp på listen.

Onmii kom på en sterk andreplass, et nytt og spennende produkt for oppbevaring av smykker, signert designer Johan Verde. Mye tyder på at dette kommer til å bli en vinner i årets julehandel. T-skjortene fra Sofa er et smalt og fint prosjekt, utviklet i- og drevet fra sofakroken til grunder og designer Kjetil Tversland. Denne ganger holdt det til en tredjeplass. Et signal til alle andre med gode produktideer i magen om at ingen ting er umulig.

Tusen takk til alle de flotte bidragene til kåringen og engasjert stemmegivning. Dette er motiverende for alle vi som jobber med og er opptatt av norsk design. Vi vil trekke ut tre vinnere blant alle som har som har stemt, som får tilsendt hver sin julegave fra Norsk Flid Husfliden.

Se topp 15 vinnere

Kommentarer

Gravatar profile image

23.12.09 14:08 anna Svar

grattis! Kult!

Gravatar profile image

23.12.09 14:09 bernt Svar

Gratulerer! Jeg stemte på dere! Kjøpte tre stykk til jul, så nå håper jeg småttisene blir glade!

Gravatar profile image

04.01.10 09:21 bernt Svar

gratulerer!!! Den beste vant!

Gravatar profile image

04.01.10 09:22 brage

stemte på aclima, men det er vel mest fr min egen del. Denne er den beste varianten til småttisene ihvertfall!

Gravatar profile image

05.05.11 13:22 Rosabel Svar

Wow, that’s a really cleevr way of thinking about it!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten