Strikketagging. Gatestrikking. Ekstremhekling.

21.12.2010

Strikketagging. Gatestrikking. Ekstremhekling.

Du har kanskje sett det allerede. Et gelender. Et skilt. Et sykkelstativ. Eller en sykkel! Strikket inn i fargerikt garn etter alle kunstens regler.

Strikketagging er et fascinerende fenomen som brer om seg – og nok et bevis på at strikking virkelig har fått sin rennesanse. Og kanskje er det ikke så overraskende i en tid hvor bærekraft, gjenbruk og second hand har satt den mer etablerte moteindustrien under et mildt press.

Norsk Flid Husfliden er en av de som virkelig har merket den økende interessen for strikking. Ikke bare for nye og spennende designere som Tine Solheim og Arne&Carlos, men også for mer tradisjonelle strikkemønstre. Som Mariusgenseren, som kanskje aldri har vært mer populær enn akkurat nå.

Flere av butikkene i Norsk Flid Husfliden går heller ikke av veien for å sette sitt spesielle preg på bybildet. Bevæpnet med strikkepinner og fargerikt garn, har butikkene i Ålesund, Levanger og Oppdal bokstavelig talt strikket seg rundt noen hjørner for sette farge på omgivelsene. Så ikke vær for trygg, neste gang du setter fra deg i bilen.

Kommentarer

Gravatar profile image

22.12.10 08:50 Per Svar

kult!

Gravatar profile image

22.12.10 17:00 Trinity Svar

Dette var veldig flott. Jeg har sett strikke/hekle taging i gatebildet på ulike steder i Norge, jeg skulle gjerne "strikket en sykkel" :-) Fantastisk :-)

Gravatar profile image

02.01.11 10:48 Åse Svar

Ja strikketagging er virkelig morsomt. All pr om strikking er bra :-)

Gravatar profile image

11.01.11 14:40 tone Svar

Kjæmpeartige innslag. Farger som gjør en glad.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten