Nytt og rustikt fra Wik & Walsøe

13.05.2013

De står ikke stille, Wik & Walsøe. Vi får stadig nye kolleksjoner og serier fra den anerkjente designduoen. Rustikk er navnet på deres nye servise, og visuelt representerer dette noe nytt og spennende fra dem.

Rustikk er et servise i 13 deler. Alt er håndmalt og håndglasert med en spesiell glasur. Det betyr at hver del blir helt unik, hvor tilfeldighetene i prosessen gir sin egen signatur og egenart til serviset. De varme fargetonene skaper et robust og tiltalende uttrykk, en spennende utvikling videre fra det lyse luftige uttrykket vi kjenner så godt fra Wik & Walsøe.

Rustikk finner du hos Norsk Flid Husfliden over hele landet nå. Du finner det også i Norsk Flids nye nettbutikk. En flott gave til deg selv eller til noen du vil sette spesiell pris på.

Kommentarer

Gravatar profile image

06.06.13 20:53 Åpent^hus blogg Svar

yes - dette liker vi!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten