Nasjonal strikkenatt. I Norge naturligvis.

08.11.2013


Hvor ellers kan du direktesende den møysommelige prosessen fra sau til ferdig genser? Fra minutt til minutt, i 12 stive timer, satt strikkeentusiaster klistret til skjermen. NRKs slow-TV konsept er blitt en suksess som vekker oppsikt over hele verden. 

Etter Hurtigruten og Bergensbanen, var det vel bare helt naturlig at det nærmest ikoniske norske strikkeprosjektet ble like grundig dokumentert. 

Strikkeseansen på Norsk Trikotasjemuseum på Salhus engasjerer. Ikke minst har en av genserne som ble vist under programmet virkelig fanget interesse. 

Genseren er en del av en kolleksjon fra Arne & Carlos, eksklusivt designet for Norsk Husfliden. Nå kan vi glede alle med at både mønsteret og garnpakken til denne og resten av kolleksjonen igjen er tilgjengelig i Norsk Flid Husflidens nettbutikk. Se og kjøp kolleksjonen her.

StrikkepakkeStrikkepakkeStrikkepakkeStrikkepakkeStrikkepakke

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten