50 år med Norsk Design – Fra Norsk Designråd

08.05.2013

Norsk Designråd 50 år from Norsk Designråd on Vimeo.

Norsk designråd feirer 50 år, og har lansert en film som hedrer de siste 50 årene med norsk design. Kavalkaden starter med 1960-tallet, der Tandbergs båndopptaker blir verdenskjent, og det finnes flere stoltyper på Sunnmøre enn i New York. Den fortsetter med 70-tallets brukerfokus og Helly Hansen som selger 30.000 seiljakker hver måned. 80-tallet presenteres med Tomra og returautomatene som den dag i dag brukes verden over. 90-tallet og den store merkevarebyggingen vises gjennom Tines 96% gjenkjennelse og NSB Gardermobanen, bedre kjent som Flytoget. Til slutt viser man 2000-tallets innovasjon med den internasjonale superklassikeren fra Stokke – Xplory og Tandberg som kjøpes av Cisco for 19 milliarder… Flott med heder og ære til norsk design – fra norsk designråd.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten