Nyheter fra Scandinavian Surface – litt ferdig og litt DIY

24.05.2013

Med vårens nyheter fra Scandinavian Surface er det en fin blanding av ferdige produkter til hjemmet og litt med DIY (do it yourself) for den som ønsker det.

Sy min kjole er et sysett, hvor delene resulterer i en søt kjole og en hånddukke når du er ferdig med det. Det er to ulike design å velge mellom, henholdsvis VOFF og MJAU. Her er alle mønsterdeler ferdig trykt på stoffet, og fórstoff, knapper og sømforklaring følger med. Alt du trenger er symaskin, hvit sytråd, knappenåler, saks og strykejern. Sysettet er miljøvennlig produsert i Sverige, og inneholder bare trygge tekstiler i 100% bomull.

Til de to kjolene i sysettet finnes også matchende serveringsbrett i MJAU og VOFF. En tredje nyhet for sesongen fra Scandinavian Surface er spisebrikkene og serveringsfjølen ”Karve”, perfekt til sommerfrokost eller fest i hagen. Du får kjøpt et bredt utvalg av Scandinavian Surfaces produkter hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk, eller på deres nettshop. God fornøyelse.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten