Snart 90 år gamle Åsnes med en touch av 50-talls nostalgi for turer i skog og mark, og litt til.

27.10.2011

Snart 90 år gamle Åsnes med en touch av 50-talls nostalgi for turer i skog og mark, og litt til.

I snart 90 år har Åsnes produsert ski for nordmenn på tur – både til søndagstur med appelsiner og de store historiske ekspedisjonene. På denne måten har de to skiskyterbrødrene som startet produksjonen skrevet seg rett inn i den norske skihistorien.

Siden startet i 1922 har fabrikken på Straumsnes gått både opp og ned og litt til siden med blant annet produksjon av fluktstoler og bordtennisracketer . I 2006 kom imidlertid nye eiere inn, Skigutane, og da ble det også en egen kleskolleksjon! Klær fra innerst til ytterst – for store og små turer.

Inspirasjonen bak kolleksjonen er ikke overraskende en liten retro-trip tilbake til det gode gamle 50-tallet med norske vintersport–helter i rødt, hvitt og blått sterkt i minne. Kolleksjonen er selvfølgelig tilgjengelig i Norsk Flid Husfliden over hele landet. Heia Norge!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten