Slipstream Scandinavian Longboards og fantastisk grafikk av norske designere.

24.10.2011

Slipstream Scandinavian Longboards og fantastisk grafikk av norske designere.

Grafikken på Slipstream Scandinavian Longboards er i seg selv grunn til å kjøpe ett – enten du har tenkt å bruke det eller ikke.

Her har flere norske designere fått boltre seg fritt, og resultatet er magic! Blant designerne er Børge Bredendekk, Christoffer Grav, Katinka Jørgensen, Marianne Rasmussen og ikke minst Tone Emblesvåg som har designet The Wdgie til 2011-kolleksjonen. Fantastisk grafikk! Og ønsker du å se mer av hennes arbeider er det bare å ta seg en tur på Grorud T-bane stasjon, i undergang til Bussterminalen eller følge med her, så kommer det en egen artikkel om hennes arbeider ganske snart!

Kommentarer

Gravatar profile image

13.05.13 16:36 stefan toporcer Svar

Subject: partnership proposal - shape and form of advertising for your company ( relationship -Cooperation) Hi, I will help you. I'm graphic designer. I'd like to offer my graphic services, my ideas. I'd like to work for you. I work full. Skype name: creativeperson00 Email: toporcer.stefan@gmail.com http://www.facebook.com/pages/Creative-person/338916922892378 If you like my work ,get in touch with me, I look forward to working. Have nice day Emne: partnerskap forslag - form og form for reklame for din bedrift (forholdet-Samarbeid) Hei, Jeg vil hjelpe deg. Jeg er grafisk designer. Jeg ønsker å tilby mine grafiske tjenester, mine ideer. Jeg ønsker å jobbe for deg. Jeg jobber full. Skype navn: creativeperson00 E-post: toporcer.stefan@gmail.com http://www.facebook.com/pages/Creative-person/338916922892378 Hvis du liker arbeidet mitt, komme i kontakt med meg, jeg ser frem til å jobbe. Ha fin dag

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten