Flying start for unge design-talenter

11.10.2013


For 23 år på rad skal Norsk Designråd kåre Unge Talenter. Konkurransen er et unikt utstillingsvindu for nye og mer uetablerte designere. Flere av våre meriterte designere startet karrieren med nettopp med å vinne her. Som Daniel Rybakken, Atle Tveit og Torbjørn Andersen/Norway Says. Sistnevnte vant med Papermaster. Et oppbevaringsmøbel som har fått stor internasjonal oppmerksomhet og allerede er blitt et møbelikon. 

Det stilles ikke krav til at produktet er i produksjon i Unge Talenter. Her er det fritt frem for de gode ideene – for sterke konsepter og prototyper. Og håpet er selvsagt at konkurransen kan bidra til at de de gode produktideene virkelig kommer i produksjon. Nima Shaininan, en av fjorårets sterke vinnere i klassen Design for Alle, er i forhandlinger med produsent for å få satt sin stikkontakt Flow i produksjon. Søknadsfristen for Unge Talenter er 18.oktober. Vinnerne offentliggjøres på Designdagen 2. April, 2014, og kan se frem til stor og viktig oppmerksomhet fra bransjen, media og ikke minst næringslivet.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten