Blant julens største klassikere: Pepperkaker!

18.11.2015

Det blir vel sjelden ordentlig jul uten ordentlige pepperkaker. Og det som er så fint, er at pepperkakene får vi jo gjerne lov til å kose oss med en god stund før selve julaften også! 

I tillegg til at smaken er en liten juleopplevelse i seg selv, er det jo en utmerket ting å gjøre sammen nå før jul - både å bake og å pynte dem! Vi har funnet fram vår beste oppskrift, en mild og god variant, så da har du ingen unnskyldning for ikke å bake. Husk bare at deigen må stå minst 24 timer i kjøleskapet før den er klar, så planlegg i god tid. 

Når det gjelder pynting av pepperkakene er det bare å slippe fantasien løs. Melis i regnbuens farger, nonstop og snøfnugg, seigmenn og sølvkuler – kakene er dine! Gjør du deg ekstra flid kan jo dette bli årets julegave til den som har alt?

I tillegg til oppskriften, finner du alt du måtte trenge til selve bakingen i våre butikker: ulike forkle til liten og stor, kjevler og kakestikkere, bokser til å ha kakene i og litt julepynt og julete for å komme i den rette stemningen! Alt fra norske designere selvfølgelig. Og er du heldig, kan du kanskje få smake på en kake elle to i din nærmeste butikk også! 

Lykke til med bakinga og juleforberedelsene, og velkommen innom en av våre butikker!

Kommentarer

Gravatar profile image

21.11.15 13:18 Line Svar

Så vakre! Dette skal jeg prøve. Når det blir desember vel å merke...

Gravatar profile image

23.11.15 20:31 Andreas Svar

NICE

Gravatar profile image

30.11.15 19:49 Hildegunn Svar

yamyamyam!

Gravatar profile image

08.12.15 08:59 Ano Nym Svar

Jeg bakte etter oppskriften deres i helgen - utrolig gode! Tusen takk for tipset.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten