Blant julens største klassikere: Pepperkaker!

18.11.2015

Det blir vel sjelden ordentlig jul uten ordentlige pepperkaker. Og det som er så fint, er at pepperkakene får vi jo gjerne lov til å kose oss med en god stund før selve julaften også! 

I tillegg til at smaken er en liten juleopplevelse i seg selv, er det jo en utmerket ting å gjøre sammen nå før jul - både å bake og å pynte dem! Vi har funnet fram vår beste oppskrift, en mild og god variant, så da har du ingen unnskyldning for ikke å bake. Husk bare at deigen må stå minst 24 timer i kjøleskapet før den er klar, så planlegg i god tid. 

Når det gjelder pynting av pepperkakene er det bare å slippe fantasien løs. Melis i regnbuens farger, nonstop og snøfnugg, seigmenn og sølvkuler – kakene er dine! Gjør du deg ekstra flid kan jo dette bli årets julegave til den som har alt?

I tillegg til oppskriften, finner du alt du måtte trenge til selve bakingen i våre butikker: ulike forkle til liten og stor, kjevler og kakestikkere, bokser til å ha kakene i og litt julepynt og julete for å komme i den rette stemningen! Alt fra norske designere selvfølgelig. Og er du heldig, kan du kanskje få smake på en kake elle to i din nærmeste butikk også! 

Lykke til med bakinga og juleforberedelsene, og velkommen innom en av våre butikker!

Kommentarer

Gravatar profile image

21.11.15 13.18 Line Svar

Så vakre! Dette skal jeg prøve. Når det blir desember vel å merke...

Gravatar profile image

23.11.15 20.31 Andreas Svar

NICE

Gravatar profile image

30.11.15 19.49 Hildegunn Svar

yamyamyam!

Gravatar profile image

08.12.15 08.59 Ano Nym Svar

Jeg bakte etter oppskriften deres i helgen - utrolig gode! Tusen takk for tipset.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten