...litt om oss

 

Norge er mye mer enn olje, fisk og natur. Bare du ser etter, er det er utrolig mye spennende som skapes i Norge. 
Derfor MadeinNorwayNow. Et tversnitt av alt det som skapes i Norge nå. Et sted hvor du kan oppleve hele bredden. Der andre begrenser seg til et område eller et tema, er vi jakt etter på mangfoldet. Så lenge det skapes i Norge og har en interessant historie å fortelle, hører det hjemme her. 

Norsk Flid Husfliden står bak bloggen, en kjede bestående av 29 ambisiøse Husflidsbutikker. Vi har lange tradisjoner for å formidle design- og småskalproduksjon i Norge. Med MadeinNorwayNow sikter lenger og bredere enn før. Bloggen skal være et levende og innholdsrikt nettsted for alle som er opptatt av det som skapes i Norge innen kategoriene design, interiør, arkitektur, kultur, fashion, gadgets, shops, teknologi og mat. Et sted hvor du kan holde deg orientert, oppdatert og diskutere med likesinnede. Og vi håper du vil bidra med dine innspill. 
  
MadeinNorwayNow eies og drives av Norsk Flid Husfliden. Innholdet i bloggen eies av Norsk Flid Husfliden og/eller bidragsytere. Eierskap til bilder og tekstinnhold skal fremkomme tydelig gjennom referanser og linker. Ved kommentarer til artiklene står bidragsyter selv ansvarlig for innholdet som legges ut. Vi forbeholder oss retten til å ta ut kommentarer som kan oppfattes som støtende, injurierende eller på annen måte upassende. 

Spørsmål og henvendelser vedrørende bloggen rettes til Norsk Flid Husfliden: pwn@norskflid.noNorsk Flid Husfliden
Storgata 47
2609 LILLEHAMMER

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten