Ikke vær en dott, strikk en vott!

21.03.2016

To av ti reiser bort i påsken, så de fleste tilbringer påsken hjemme. Visste du at vi har verdens lengste påskeferie? Kanskje har du litt tid disponibelt i hytteveggen eller hjemme i stua hvor du kan ta fram strikketøyet. Og er du nybegynner, kan det jo hende at en medhjelper har litt tid til å hjelpe deg i gang i påskeferien.

Oppskrift på strikkevotter

Strikkevotter er like kledelige til hverdags som på skitur. Et par solgule og hvite votter oser det påske av, og så blir man jo litt glad av å ha på seg noe med farge på. Hvitt og sort eller hvitt og mørkeblått er evige klassikere, så om det er ditt første vottepar du har i tankene i år, er det et sikkert valg å gå for en av disse fargekombinasjonene. Vi har en oppskrift på krusedull-votter (fra Du Store Alpakka) som vi vil dele med deg. Oppskriften finner du her. Og selvfølgelig har vi garn, pinner og kjærlighet også.


Appelsin smaker best til påske

Om ikke solen skinner hele påsken, kan vi trøste oss med at appelsin er påskens sol. Men hvorfor assosierer vi appelsin med påske? Tidligere fikk vi bare middelhavsappelsiner og de har sesong fra juletider til litt over påske. De seneste appelsinene var og er de søteste; påskeappelsinene. Og appelsiner de smaker best på påsketur. Enten på skitur oppe på høyfjellet eller i det mer vårlige lavlandet. Med strikkevotter. For ordens skyld; strikkevottene skal du ha på deg og ikke på appelsinen


Med verdens lengste påskeferie har du tid til å strikke en vott (eller to). Så: Ikke vær en dott, strikk en vott!

Kommentarer

Gravatar profile image

23.12.18 21:24 nick Svar

denne bloggen ligger på 98 plass

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten