Bunad er bunad. Eller er det egentlig det?

23.04.2015

De fleste har vel fått med seg at det bare er Jarlsberg som er Jarlsberg. Gulost derimot er noe helt annet, og må ikke forveksles med originalen. Sånn er det egentlig med bunad også. For det er ingen ting som kan erstatte den originale bunaden. Sydd for å vare i generasjoner av folk som virkelig kan faget sitt. Og selvfølgelig med det riktige tilbehøret til hver enkelt bunad.

Har du lyst til å gjøre litt ekstra stas på bunaden din i mai? Da er det akkurat det du skal gjøre. Invester i det originale bunadstilbehøret og gi bunaden din det løftet den fortjener. Tilbehøret til din bunad finner du i din lokale butikk. Generelt Bunadstilbehør på nett.

Visste du forresten at vi har utviklet en egen bunadsstøvlett? Den er laget eksklusivt for Norsk Flid Husfliden og du finner den i nettbutikken eller en av butikkene våre. Der finner du også bunadstilbehør og alt du trenger for å oppbevare bunaden din.

 

 

Kommentarer

Gravatar profile image

15.05.15 14:35 Andrine Svar

Hei! Jeg syns bunadstøvlettener fantastisk fin! Hva er historien? Og hvorfor får man den bare hos Norsk Flid?

Gravatar profile image

02.06.15 08:12 Panter Svar

De støvlettene er kjempefine. Jeg liker denne siden. Min favoritt er allikevel kystdrakten :) http://panther.blogg.no/1431795670_festdrakter_og_bunade.html

Gravatar profile image

10.07.15 10:54 Linda Svar

Elsker bunadstøvlette - veldig god å gå i også!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten