Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner

30.10.2009

Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner

Celine Engelstad og Gunnvor Vik som star bak smykke-merket Celine Engelstad skaper eksklusive, håndlagde og unike smykker med fokus på detaljer, håndverk og uventede kombinasjoner av materialer. Som grunnmateriale brukes kun sølv eller sølv med 14 karat gullbelegg. Andre materialer som blir brukt er Swarovksi krystaller, ferksvannsperler, lær og eksklusive steiner.Selv sier de at ”Vi vil skape opplevelsen av unikhet for enhver kvinne som velger et Celine Engelstad smykke - bli søt, bli sexy - bli fresh!”Inspirasjonen er en leken blanding av historier fra dagliglivet og eksotiske eksklusive og feminine smykkekolleksjoner. 

Kommentarer

Gravatar profile image

01.11.09 14:38 Nice Svar

Dritfint!

Gravatar profile image

02.11.09 10:42 Tutta Svar

Paris Hilton er vel ofte sett med smykket formet som et lite Norge

Gravatar profile image

02.11.09 11:34 lindi

...so I ´ve heard *

Gravatar profile image

05.11.09 16:48 anita Svar

Bling! Fin Bling!

Gravatar profile image

05.11.09 21:03 sindre Svar

sexxxy!

Gravatar profile image

06.11.09 13:40 sigøyner sandra Svar

bling bliiing bliiiing!

Gravatar profile image

06.11.09 13:42 anna k Svar

Jeg skal ønsker meg et sånt lær-armbånd i julegave!

Gravatar profile image

29.01.21 14:49 Dawn Svar

You Won't Want To Miss This! 50 pcs medical surgical masks only $1.99 and N95 Mask $1.79 each. Special Offer for the next 48 Hours ONLY! Get yours here: pharmacyusa.online Thanks and Best Regards, Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner - Made In Norway Now

Gravatar profile image

07.02.21 01:52 Maurice Svar

You Won't Want To Miss This! 50 pcs medical surgical masks only $1.99 and N95 Mask $1.79 each. Only 10 orders left! Get yours here: pharmacyusa.online All the best, Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner - Made In Norway Now

Gravatar profile image

23.02.21 06:04 Russel Svar

You Won't Want To Miss This! Buy N95 Mask only $1.69 each and get 10 pcs of medical surgical masks for FREE. Limited Time Offer! + Fast Shipping! Get yours here: pharmacyusa.online The Best, Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner - Made In Norway Now

Gravatar profile image

04.03.21 16:06 Major Svar

Hey, Looking for the Perfect Bed for your Dog or Cat? This Cozy Fur Bed is sooo comfy, and is designed specifically to calm and reduce your pet’s daily anxiety while providing better sleep, resulting in improved overall health, happiness and behavior! (LAST DAY PROMOTION, SUPER SALE) GET YOURS HERE: dogloverclub.store Celine Engelstad - historier fra dagliglivet blandet med eksotiske, eksklusive og feminine smykkekolleksjoner - Made In Norway Now

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten