Varme nyheter til høsten

02.10.2013


Når det er høstferie er definitivt høsten kommet. Og heldigvis er det mange spennende nyheter i norsk design nå i høst. Norsk Flid Husfliden fikk i fjor relansert den klassiske Haustøffelen sammen med Tova – og nå har den kommet i to nye varianter, grønn og rød

 Tova har også kommet med en annen nyhet nå i høst – en slippers i ull, med skinnsåle og cashmere eller camel innside! Perfekt både hjemme og på hytta. 

Turkoppene fra Killi tredreiing på Otta er også en perfekt ting til høstturene. Trond Killi byttet ut skiftnøkkelen med dreiebenken og startet Killi Tredreiing på Otta i 1984. Dette er en ekte turkopp MadeinNorwayNow. 

Er du nysgjerrig på flere nyheter innen norsk design, er det bare å stikke innom Norsk Flid Husflidens nettbutikk, her kommer det stadig nyheter det er verd å få med seg. – Og du får dessuten varene sendt direkte hjem til deg. Velkommen!


Slippers i ulle med cashmere innsideSetersdal sitteunderlag i ullTurkopp i treHaus tøffel
Slipper i ull

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten