Tre nøtter til en Askepott

16.12.2015

Ho, ho, ho! Nå er det ikke mange dager igjen til selveste julaften. Er du ikke ferdig med julegavene ennå, sier du? Bare slapp av; vi ønsker å dele tre knakende gode julegavetips med deg: Tre av våre favoritter som er flotte å gi i gave til en av Askepottene du kjenner – enten til kjæresten, søsteren din, mor eller svigermor.

Filmen ”Tre nøtter til Askepott” fra 1973 har blitt vist på NRK hver eneste julaften siden 1975. Om du som oss er glad i den, vil vi anbefale P3morgen sin remake av klassikeren. Den kan du se her: http://p3.no/p3morgens-tre-notter-til-askepott/

1. Søte drømmer i mykt nattøy med blonder

Hvem ønsker seg vel ikke noe å drømme i til jul? Lilleba & Herremann er en miljøbevisst liten nisjebedrift som holder til i Stavanger. Klær innerst mot huden skal være de aller mykeste, mener de, og det er vi helt enige i! Nattøyet er laget i ren bambus, viskose og bomull, med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. Eventyrlig mykt til din Askepott. Og attpåtil PH-nøytralt. Nattkjolen Alma Sommerminne fra Lilleba får assosiasjonene tilbake til sommeridyll med sitt fine og blomstrete blondemønster.

2. Todelt kjole og strømpebrok fra ko:ko

Smaken er som kjent som baken og den er todelt. Så hvorfor ikke prøve med en todelt kjole fra ko:ko til jul i år? Da har du dobbbel sjanse for fullklaff! Det norske kjolemerket ko:ko har fokus på form, farge og design. Kjolene har gode passformer og er både tøffe og feminine samtidig. Kjoler fra ko:ko finner du hos Norsk Flid. Vi har også strømpebrok til kjolen. ko:ko-strømpisen kommer i hele fire farger og 70 DEN. Tjukk og god med andre ord.

3. Haustøffel i lilla – Askepottgave fra Askeland

Kjenner du noen som har dilla på lilla? Da er en haustøffel i lilla et godt gavevalg, en annerledes vri på en klassiker. Haustøffelen har historie som går helt tilbake til midten av 1800-tallet på Askelandgarden på Osterøy. Vi har den også i grå, om det er det opprinnelige som appellerer til din Askepott.

Legg gjerne handleruten din innom en av våre butikker så hjelper vi deg med å finne noe du gleder deg til å gi. Vi pakker selvfølgelig gjerne inn gaven for deg.

Kommentarer

Gravatar profile image

01.02.16 09:30 Peter Johantgen Svar

Hi.. from Colorado, a town called Estes Park. I very much, like you're shoes. I have a 9.5 USA size. How much? Peter Johantgen

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten