Ut på tur – med norsk design

15.08.2013

Tur er virkelig et erkenorsk begrep. Nordmenn skal liksom alltid på tur – i marka eller i byen eller på fjellet. Og vi har da også en rekke norske produkter spesielt tilpasset turen. Mariusgenseren er en selvskreven klassiker på enhver tur, både sommer og vinter. Like under bunaden og langt over brunosten rager Mariusgenseren som norsk design- og stilikon. Norges suverent mest strikkede genser har solgt opp mot fem millioner mønstre, og når hvert mønster kan bli til flere gensere, er antallet Mariusgensere temmelig formidabelt! Nå kan heldigvis alle oss som enten ikke kan eller har tid til å strikke skaffe oss genseren allikevel. Hos Norsk Flid Husfliden kan du kjøpe ferdigstrikkede mariusgensere. Gå i nærmeste butikk, eller kjøp direkte her.

Turkopper i tre, og sitteunderlag i ull er perfekt til høstens turer. Designet og produsert i Norge med noen av de beste materialene vi har, og i flere ulike design. Perfekt gave til turkompisen eller til deg selv. God tur! 


Sitteunderlag i ullTurkopper i tre
Mariusgenser

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten