Haustøffelen - en ekte klassiker!

13.03.2013

Det finnes mang en godt brukt, og kanskje til og med utslitt haustøffel i de norske hjem og hytter. For dette er en klassiker på linje med mariusgenseren og andre norske ikoner.

Haustøffelen har historie som går helt tilbake til midten av 1800-tallet på Askelandgarden på Osterøy. Nå har Tova i samarbeid med 6. generasjon Askeland tatt frem denne kultur-skatten igjen, eksklusivt for Norsk Flid Husfliden, og til glede for alle oss som liker norske designklassikere!

Tøffelen er nå å finne i alle Norsk Flid Husfliden butikkene. Den klassiske grå varianten finnes for både dame, herre og barn. Ellers tas det fram ulike farger for de kommende sesongene.

Kommentarer

Gravatar profile image

29.11.16 22:38 Daniel Bernard Inman Svar

Jeg har brukt denne type tovede tøffelen i alle år siden 1983. Den er fantastisk komfortabel når den er inngått. Den holder føttene behagelig varme om vinteren og kjølige om sommeren. Og de holder føttene tørre. De er fine. Mange av de som produserte disse tøflene har dessverre måttet slutte produksjonen pga. manglende etterspørsel. Jeg kjøpte ofte direkte fra produsenten. Allikevel, det jeg gjerne vil gi tips til de som produserer Haustøffelen er at de bør forsterke sømmene i sålen fordi det har ikke gått mange ukene etter at jeg kjøpte nye at jeg har måttet gå til skomakeren på Lillehammer flere ganger for å reparere dem. Jeg kommer til å kjøpe tøffelen igjen, men jeg håper dere vil gjøre en liten ekstrajobb med å forsterke denne svakheten.

Gravatar profile image

29.11.16 22:38 Daniel Bernard Inman Svar

Jeg har brukt denne type tovede tøffelen i alle år siden 1983. Den er fantastisk komfortabel når den er inngått. Den holder føttene behagelig varme om vinteren og kjølige om sommeren. Og de holder føttene tørre. De er fine. Mange av de som produserte disse tøflene har dessverre måttet slutte produksjonen pga. manglende etterspørsel. Jeg kjøpte ofte direkte fra produsenten. Allikevel, det jeg gjerne vil gi tips til de som produserer Haustøffelen er at de bør forsterke sømmene i sålen fordi det har ikke gått mange ukene etter at jeg kjøpte nye at jeg har måttet gå til skomakeren på Lillehammer flere ganger for å reparere dem. Jeg kommer til å kjøpe tøffelen igjen, men jeg håper dere vil gjøre en liten ekstrajobb med å forsterke denne svakheten.

Gravatar profile image

29.11.16 22:38 Daniel Bernard Inman Svar

Jeg har brukt denne type tovede tøffelen i alle år siden 1983. Den er fantastisk komfortabel når den er inngått. Den holder føttene behagelig varme om vinteren og kjølige om sommeren. Og de holder føttene tørre. De er fine. Mange av de som produserte disse tøflene har dessverre måttet slutte produksjonen pga. manglende etterspørsel. Jeg kjøpte ofte direkte fra produsenten. Allikevel, det jeg gjerne vil gi tips til de som produserer Haustøffelen er at de bør forsterke sømmene i sålen fordi det har ikke gått mange ukene etter at jeg kjøpte nye at jeg har måttet gå til skomakeren på Lillehammer flere ganger for å reparere dem. Jeg kommer til å kjøpe tøffelen igjen, men jeg håper dere vil gjøre en liten ekstrajobb med å forsterke denne svakheten.

Gravatar profile image

29.11.16 22:38 Daniel Bernard Inman Svar

Jeg har brukt denne type tovede tøffelen i alle år siden 1983. Den er fantastisk komfortabel når den er inngått. Den holder føttene behagelig varme om vinteren og kjølige om sommeren. Og de holder føttene tørre. De er fine. Mange av de som produserte disse tøflene har dessverre måttet slutte produksjonen pga. manglende etterspørsel. Jeg kjøpte ofte direkte fra produsenten. Allikevel, det jeg gjerne vil gi tips til de som produserer Haustøffelen er at de bør forsterke sømmene i sålen fordi det har ikke gått mange ukene etter at jeg kjøpte nye at jeg har måttet gå til skomakeren på Lillehammer flere ganger for å reparere dem. Jeg kommer til å kjøpe tøffelen igjen, men jeg håper dere vil gjøre en liten ekstrajobb med å forsterke denne svakheten.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten