Oslo Escape Routes – en annerledes sightseeing

27.07.2012

DogA (Norsk Design og ArkitekturSenter), The Thief og Vulkan har samarbeidet om å lage en annerledes guide for deg som ønsker å oppleve Oslo. Her er det satt sammen fire ruter som tar deg gjennom henholdsvis design, arkitektur, kunst og alternativ kultur. Rutene går mellom Tjuvholmen og det tidligere industriområdet rundt Akerselva – begge å regne som nye bydeler i Oslo.


Arkitekturruten tar deg gjennom kontrastfylte områder som Aker Brygge og Kvadraturen, Bjørvika og Grønland, via stoppesteder som Arkitekturmuseet og Operaen.


Design, kunst og alternativrutene går via helt andre gater, alle forskjellige, med relevante stoppesteder innen hvert tema. Felles for alle rutene er at de går litt utenom de vanligste turistrutene. Hver rute har også utvalgte stoppesteder for bespisning og shopping.

Kartet finner du blant annet i resepsjonen på DogA, hos turistinformasjonen i Oslo og på utvalgte steder på Vulkan og Tjuvholmen. God tur!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten