Hakke peiling? På verken hekling, hakking eller pjoning? Da kan du enkelt få det!

14.07.2011

Hakke peiling? På verken hekling, hakking eller pjoning? Da kan du enkelt få det!

I forlengelsen av den såkalte strikkebølgen som har herjet landet de siste årene kommer boka “Hakke peiling?” om hekling, hakking og pjoning. Ja.., det er stavet rett. For det er vel ikke alle av oss som har hørt om gamle teknikker som hakking og pjoning…, men det er altså gamle teknikker som man kan lage de utroligste klær og interiør av.

Boka ”Hakke peiling” er en bok som forklarer de tre teknikkene hekling, hakking og pjoning. Du finner oppskrifter tilpasset dagens motebilde, men med utgangspunkt i de gamle teknikkene, med gode forklaringer og tydelige bilder på hvordan du går frem. Boken egner seg både for nybegynnere og mer drevne håndarbeidere og oppskriftene er delt inn I tre vanskelighetsgrader sånn at det skal være lettere å finne oppskrifter tilpasset ditt nivå.

Boka er utgitt av Du Store Alpakka og designene i boken er laget av Kari Hestnes, Kaja Marie Lereng Kvernbakken og Stella Marie Tveter. Du får kjøpt både bok, garn, pinner og det du måtte trenge for å komme i gang hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk. En perfekt sommeraktivitet for alle de som liker å skape noe med egne hender. Lykke til!

Kommentarer

Gravatar profile image

30.08.14 15:54 aud marit utseth Svar

Var på Reine på Eva Harr sin kunstutstilling i sommer. Der hang en strikket genser i grått og sort med ett fyrtårn på magen og sorte striper i hals og armlinning, har dere mønsteret på den? da ville min datter blitt lykkelig:) Mvh Aud Marit

Gravatar profile image

30.08.14 15:54 aud marit utseth Svar

Var på Reine på Eva Harr sin kunstutstilling i sommer. Der hang en strikket genser i grått og sort med ett fyrtårn på magen og sorte striper i hals og armlinning, har dere mønsteret på den? da ville min datter blitt lykkelig:) Mvh Aud Marit

Gravatar profile image

30.08.14 15:54 aud marit utseth Svar

Var på Reine på Eva Harr sin kunstutstilling i sommer. Der hang en strikket genser i grått og sort med ett fyrtårn på magen og sorte striper i hals og armlinning, har dere mønsteret på den? da ville min datter blitt lykkelig:) Mvh Aud Marit

Gravatar profile image

30.08.14 15:54 aud marit utseth Svar

Var på Reine på Eva Harr sin kunstutstilling i sommer. Der hang en strikket genser i grått og sort med ett fyrtårn på magen og sorte striper i hals og armlinning, har dere mønsteret på den? da ville min datter blitt lykkelig:) Mvh Aud Marit

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten