Strikk fra scratch – helt fra scratch!

21.07.2011

Strikk fra scratch – helt fra scratch!

Endelig en bok for alle oss som virkelig ikke kan strikke – for her får man det inn fra scratch – på ordentlig. Her er det ikke tatt for gitt at man kan en eneste ting, alt man trenger er lyst til å lære. Så her har du virkelig muligheten til å lære noe nytt i sommer!

  “Strikk fra scratch” er lagt opp til at man starter med de helt enkleste teknikkene. Deretter lærer man det som er litt vanskeligere før man til slutt får noen tips om utstyr, montering av strikkeplagg, hvordan du leser en strikkeoppskrift, og ikke minst gode råd dersom ulykken er ute (og det skjer jo fort når man er nybegynner!). 

Boka er utgitt av Du Store Alpakka og det er Kaja Marie Lereng Kvernbakken som står bak tekst og design av oppskrifter. Du får kjøpt både bok, garn, pinner og det du måtte trenge for å komme i gang hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk – der får du dessuten god hjelp av strikkekyndige og helt sikkert noen tips på veien!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten