58ºN - der ULIK og Normann Copenhagen møtes

22.01.2010

58ºN - der ULIK og Normann Copenhagen møtes

ULIK er et lite, norsk designbyrå bestående av Stian Morland & Brynjulf Krokstrand. De har nylig designet et spisebord for Pagotti og salt- og pepperbøsser for Normann Copenhagen. Sofaen Gap er for  møbelkjeden Living.Salt- og peppersettet har fått navnet 58ºN etter breddegraden der Norge og Danmark møtes. ULIK har fått mye omtale for disse robuste, men elegante bøssene. Deres egne kommentarer til produktet er at designet er enkelt, funksjonen et premiss og detaljen består i materialet som er en stor del av produktets identitet. Kontrasten er stor nettopp fordi porselenet er fint, hardt og kaldt, og korken mørk og varm med en ru overflate som samtidig gir settet et behagelig grep.ULIK har designet mye spennende siden oppstarten for snart fem år siden - fra masseproduksjon til spesialdesign, fra smykker til store utstillinger

Kommentarer

Gravatar profile image

24.01.10 19:59 bert Svar

lekkert!

Gravatar profile image

25.01.10 21:32 laila Svar

morsomt at noen små norske sprer seg ut i verden...

Gravatar profile image

06.05.11 14:24 Jazlynn Svar

Good to see a talnet at work. I can’t match that.

Gravatar profile image

06.05.11 14:25 Jazlynn Svar

Good to see a talnet at work. I can’t match that.

Gravatar profile image

06.05.11 18:54 Disney Svar

YMMD with that asnwer! TX

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten