Wyller, Froystad & Klock - tre ambisiøse studenter…

14.12.2009

Wyller, Froystad & Klock - tre ambisiøse studenter…

Wyller, Froystad & Klock er en gruppe designere som holder til Oslo. De møttes på Kunsthøgskolen i Oslo i 2004, og er fortsatt studenter, men har allerede stilt ut flere ganger. I år blant annet på Salone Satellite i Milan og 100% Design i London.  Wyller, Froystad & Klock, består av Øyvind Wyller, Marte Frøystad og Runa Klock.Med inspirasjon fra bordfotball har Runa Klock lagd en ny funksjon til dette poplære spillet ved å gjøre om spillerne til knagger. De 5 spillerene kan beveges frem og tilbake, samt sideveis for å gjøre plass til klær som er litt mer plasskrevende. Du kan stemme på knaggrekka som den beste norske julegaven her!
Foto: Øystein Klock og Arild Solberg

Kommentarer

Gravatar profile image

16.12.09 18:13 Ole Emil Johnsen Svar

Utrolig kult å se norsk design og verdiskapning på dette nivået så tidlig i karrieren. Finnes det noen kunst eller designbygg som vi kunne ha lagt inn i vårt nettspill om lokalkunnskap? Vi har for få spørsmål om dette emnet. http://dittdistrikt-spillet.no

Gravatar profile image

05.05.11 06:29 Budd Svar

Glad I've finally found sotmeihng I agree with!

Gravatar profile image

05.05.11 06:29 Budd Svar

Glad I've finally found sotmeihng I agree with!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten