Arts & Crafts

05.08.2009

Arts & Crafts

Ei norsk jente og en gutt fra Holland møttes på ei strand i Asia på sutten av 70-tallet og ble stormende forelsket. Og resultatet ble smykker - masse smykker! De begynte å selge smykker i Japan og Filippinene, før de reiste hjem til Norge i 1984 og fortsatte derfra. 
I dag har Arts & Crafts 20 egne butikker i Norge, og du finner dem verden rundt - fra Moskva til Tokyo, Canada og New–Zealand…. Smykkene designes i Norge, og inspirasjonen er Skandinavisk enkelhet og natur, kombinert med internasjonale motetrender og tradisjoner. 

Kommentarer

Gravatar profile image

28.09.18 10:40 Aly Chiman Svar

Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at madeinnorwaynow.no promoted as a resource on our blog alychidesigns.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten