Iskrem garden

06.08.2009

Iskrem garden

På Waldeland gård på Jæren beiter kyrne i fred og fordragelighet som på de fleste andre gårder. Men resultatet er ganske annerledes; den ferske melken blir på gården, blandes med naturlige smaker og blir til fantastisk iskrem! Kortere vei fra melk til iskrem finnes nok ikke.

 

Det var i 2006 Grete Waldeland Høiland og Ole Morten Høiland bestemte at de ville mer enn vanlig gårdsdrift, og resultatet ble iskrem garden! De dro til Italia for å smake, lære og knytte kontakter. Og resultatet må oppleves! Bare naturlige råvarer og masse smak…

Kommentarer

Gravatar profile image

07.08.09 10:23 Signe Svar

Fristende! Går det an å få kjøpt denne iskremen over hele landet? Skulle gjerne hatt en liten smak...

Gravatar profile image

10.09.09 13:11 Christer Svar

Isen selges foreløpig bare i Rogaland og Hordaland. Noe som er svært synd, ettersom det er en nasjonalskatt av et produkt. Herlig konsistens, og en helt fantastisk smak.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten