Hvis det finnes en Norsk nasjonalhøytid, er påsken en sterk kandidat.

04.03.2015

Den norske påsken er ikke gul. Den er hjemmestrikket. Setesdalsgenser, hytteliv i Haustøfler (eller filttøfler som de kalles på folkemunne), påskekrim på sitteunderlag i rørostweed og solbrente neser i solveggen….der har du påskeidyll for veldig mange.

Påsken er tiden for påsketing. Som kryssord og strikketøy og ekstra tid til frokost-teen. Det er da du kan kle deg til fjelltur når du skal rusle en tur til byen, uten at det ser rart ut. Hvis du vil ha et påsketurforslag fra oss, er du veldig velkommen til å stikke innom Norsk Flid Husfliden for å se hva som rører seg innen norsk design.  

Kommentarer

Gravatar profile image

25.03.15 11:07 Per Svar

Herlige bilder... God påske!

Gravatar profile image

30.03.15 10:41 Anneli Svar

jippi - eggeglass med alv - perfket påskeegg

Gravatar profile image

30.03.15 10:42 Henrik Svar

Kul kofte! Har satt i gang mormor til å strikke :)

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten