Cathrine Hammel – en favoritt for stylister, kongefamilien og deg.

10.01.2013

Siden lanseringen av sin første kolleksjon i 1992 har Cathrine Hammel stadig utvidet sine kolleksjoner og etter hvert blitt en favoritt blant både stylister, kongefamilien og ikke minst mange andre av oss ”vanlige dødelige” som rett og slett liker god norsk design.


Cathrine Hammels kolleksjoner er kjent for sin enkle, sofistikerte og moderne stil og snitt. Her finner du alt fra eksklusive jersey plagg til srikkejakker og silkekjoler. Alt i behagelige pasteller og eksklusive materialer og finish. 

Og det er jo bare å glede seg litt ekstra til sommeren når man ser Cathrine Hammels siste kolleksjon nå for vår og sommer. Du kan også stikke innom Spazio: Cathrine Hammel Store i Riddervoldsgate 12 i Oslo. Så er det bare å vente på sola.

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten