Cala & Jade og Hanneli Mustaparta

25.03.2013


Cala & Jade er ute med en ny vår/sommer kolleksjon – og en veske designet i samarbeid med Hanneli Mustaparta. HANNELI Limited Edition Bag er en nydelig Cala & Jade veske, der Hanneli har stått for valg av fargene. Vakkert og cleant i hvitt lakse-lær og naturlig kornet skinn. -En veske som vil eldes som en god vin – helt i tråd med Cala & Jades filosofi.

Veskene fra Cala & Jade er Funky and fresh som de selv sier. Det brukes skandinavisk og italiensk skinn av høy kvalitet, og jentene ønsker på denne måten at veskene skal kunne eldes med stil – bli bedre over tid – som en god vin. Tidløse produkter, men samtidig funky og fresh!

Cala står for original, selvsikker og raffinert – aristokratisk skjønnhet. Jade står for edgy, leken og sensuell – en sterk mystisk flørt. Og det gjenspeiles til fulle i kolleksjonen…

 


Photo: Renate Torseth / Hair: Sissel Fylling / Make-up: Ida Engstrøm

Kommentarer

Gravatar profile image

28.03.13 12:36 Hanna Svar

den ønsker jeg meg!!!!!!!!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten