While some jeans are made with twenty hands, a Livid is made with two.

19.11.2012

Livid jeans er ekte jeans – laget med to flittige hender midt i hjertet av Trondheim. Livid Jeans ble etablert i mai 2010, med et sterkt hjerte og rå entusiasme for denim, materialets unike kvaliteter og hele historien rundt ekte jeans!


Noe av det Livid trekker frem som det mest spesielle rundt denim er dens kvalitet til å eldes og personifiseres med stil – den blir helt unik – helt din egen. Som Livid Jeans sier selv: ”A bruise gives a blueish discolored apperance to your skin. A jeans will do the same. Along the way it´ll always remind you of the time you got it, and how you got it. Nothing can compare to the bruising you will get from a pair of raw jeans worn for several months before its first wash. Through its livid bruising, it´ll tell a story that you´ll remember and cherish, creating a resillient relationchip which will make you never wear anything but a raw denim jeans again”.

Livids hovedkolleksjon, og selve hjertet i Livid er de håndsydde jeansene. To ganger i året lanserer de også en fabrikk-kolleksjon som produseres i Portugal. Disse selges i utvalgte butikker, men hele kolleksjonen og de håndsydde variantene må du til fabrikken i Fjordgata i Trondheim for å få tak i. Det er definitivt verd turen!

 

Kommentarer

Gravatar profile image

27.11.12 21:34 moteløve Svar

Hvilken Norsk Flid butikk har disse klærne til salgs?

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten