Nyt regnet - også på sommeren!

06.06.2012

Det er ikke alltid drømmescenarioet at det regner på sommeren, men med en regnfrakk fra Blæst er det i hvert fall litt morsommere. Blæst ByLillebøe er en kolleksjon med alt du måtte trenge mot (eller for?) regnet – sydvester, støvler, regnfrakker, paraplyer og litt til…

Designeren Lisbeth Lillebøe er fra selveste regnhovedstaden Bergen, og når du bor i en by hvor det regner 213 dager i året (for å være presis) kan du like gjerne nyte det. Kolleksjonen er fargerik, morsom, og som et lite solgløtt i regnet – i tillegg til at den er veldig praktisk da.

Kolleksjonen har til nå hatt stor suksess både her hjemme i regnfylte nord, men også internasjonalt, og fikk Merket For God design i 2008.

Blæst By Lillebøe får du nå i alle Norsk Flid Husfliden butikker over hele landet! Raindrops keeps falling on my head…

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten