Lilleba. Et bevisst valg.

01.06.2012

Ingen ting er overflatt til tilfeldighetene hos Lilleba. Her er alt fra design, materialer, produksjonprosess og etikken på plass. Helt ned til minste detalj. Akkurat slik vi forventer det fra et fremtidsrettet merke som Lilleba.

 

Som medlem i IEH – Initiativ for etisk handel – er de en pådriver for etisk handel og forbedringer i arbeids- og produksjonsforhold i hele verdikjeden. Og den samme tydelige verdiorienteringen kan vi se i den kvaliteten som kjennetegner Lillbas fine kolleksjoner.

 

Det er et like bevisst valg fra vår side, når vi har valgt å satse på Lillba i Norsk Flid Husfliden– til glede for alle kvalitetsbevisste barn og voksne som setter pris nattøy og undertøy laget med omtanke for både menneske og miljø.

 

Stikk innom og opplev de nydelige plaggene og kvalitetene i en av våre butikker. Vi tror du vil finne noe du liker.

Kommentarer

Gravatar profile image

01.06.12 11:38 Gry Svar

Så fine plagg! og så er de utrolig myke og god!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten