På fest med pensko i plaskende regn!

18.05.2012

 

SWIMS utvider stadig sitt utvalg med lekre kalosjer i spreke farger og kombinasjoner, både til menn og kvinner. Kalosjene er blitt det naturlige fottøy når det er regn og søle utendørs. Å gå på fest med i kjole og høye hæler i plaskregnet er helt greit, iallefall så lenge du har et par SWIMS!

Det er ikke bare kalosjene som har blitt populære. Også jakkene og regnfrakkene har blitt meget populære, og det pga sitt lekre design og fine snitt. Det er plutselig blitt stas å gå rundt med regnjakke!

Det siste tilskuddet som har kommet fra SWIMS er vanntette sko. Nå som sommeren nærmer seg kan vi anbefale å sjekke ut loafers - en mokkasinlignende variant som passer like godt på stranda som på kontoret.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten