Dekk til fest i mai – med håndplukket norsk design!

08.05.2013

Mai er selve festmåneden med konfirmasjoner, bryllup, 17. Mai og mere til. Dekk bordet i år med norsk design – håndplukket fra Norsk Flid Husfliden. Nå har de fått ny nettbutikk, så her er det bare å la seg inspirere på deres inspirasjonssider!

Bestikk fra Skaugum er en klassiker til festbordet så vel som til hverdagen. Kvalitet er et valg sier de som står bak det tradisjonsrike og anerkjente varemerket. Bestikket er i rustfritt stål i 18/8 -kvalitet. Bordknivene er smidde, noe som gir en uovertruffen skarphet og kvalitet.

Skaugum bestikk er dessuten de første og eneste som har klart å lage bestikk med ekte treskaft som tåler oppvaskmaskin – det er en bragd i seg selv! Lekkert og funksjonelt.

Rettighetene til å bruke navnet Skaugum fikk de fra Kongehuset for 60 år siden, og merket er blitt synonymt med godt design og god kvalitet.

Krivi Vev har som Norges eneste linvveri gjort veving med naturens egne fibre (lin, silke ull og bomull) til sin spesialitet. De vever gardiner, duker, stoffer og det du måtte ønske. Krivi Vev er en liten, men fleksibel bedrift, og de tar gjerne spesialkjøringer for designere og arkitekter. Ryktet sier at de blant annet har laget egne duker til kongehuset… Så det er vel perfekt til festbordet nå i mai! Stikk innom din nærmeste Norsk Flid Husfliden, eller få varene direkte levert på døren fra deres netshop.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten