Bli sett i mørket - på din måte

20.02.2013

Refleks er ikke lenger en upersonlig dings du henger på deg for å bli sett i mørket – SeeMe har utviklet refleksgarn og –stickers sånn at du kan lage din helt egen refleks, og bli sett på din egne unike måte. 


Med refleksgarnet kan du strikke alt fra luer og vanter og små refleksdyr. Refleks-stickersene kan du bruke til å pynte opp støvler og armbånd, eller hva du måtte finne på. 


I tillegg til disse produktene som du kan lage til dine helt egne finnes det en rekke ”ferdige” reflekser som på ingen måte er standard av den grunn. Her er det alt fra Munch-motiv til Marius-mønster og Karen Bit Vejles fantastiske Ballerina Bulldog. Ta turen til nærmeste Norsk Flid Husfliden, der har de et stort utvalg.

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten