Jeg fant jeg fant...

07.03.2012

Jeg fant jeg fant...

Eventyrreferansen er ingen tilfeldighet. For det kan være en eventyrlig opplevelse å gå på skattejakt i en av Norsk Flid Husflidens butikker. Her finner du mye av det du forventer deg i en butikk som fokuserer på norsk design og godt håndverk. En befriende annerledes opplevelse i en verden som preges mer og mer av anonyme kjedebutikker. Norsk Flid Husfliden er alt annen enn anonym. Hver eneste butikk i kjeden er unik. Med lokalt særpreg og karakter av de som jobber der. Vel verdt et besøk, enten du er på jakt etter noe fint å kjøpe eller en fin opplevelse.

Hver uke presenterer vi noen utvalgte produkter fra Norsk Flid Husfliden. Produkter som vi synes fortjener din oppmerksomhet akkurat nå. Mariuskolleksjonen fra Ugly  fortjener all den oppmerksomheten den får. Dette er en supersjarmerende barnekolleksjon som viser hvor bra det kan bli når tradisjonelle design og mønster gir karakter til nye, innovative produkter.  Lille Lam motsatt veg, og skuer tilbake med sine nydelige barneklær. Her forenes moderne krav til kvalitet, funksjon og komfort med et nostalgisk design. Akkurat slik barneklær bør være.

Siste utvalgte produkt handler helt og holdent om behovet for å bli sett. Refleksene fra det norsk designbyrået Seeme står ut i mengden med innovative design og løsninger. Med Seeme gjør du også det. Ta turen til nærmeste Norsk Flid Husfliden, og se hva du finner i dag…

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten