Fly under vann – som en havskilpadde

25.07.2012


Ja, det er sant, pingviner og havskilpadder utnytter vannet som fugler utnytter luften. Og dette var altså noe av bakgrunnen for Subwing – ”undervannsvingene” som lar deg opplevet havet og vannet på en helt ny og grasiøs måte!


Ideen om Subwing ble til på seiltur med far og sønn, og testet ut med drivved og tau fra fjæra. Og da det virket til å fungere bra, ble altså selve produktet Subwing utviklet. Det består av to sammenkoplede vinger i karbon- og glassfiber som taues etter en båt mens brukeren styrer med én hånd på hver vinge.


Subwing vant dessuten Merket for God Design i år i klassen industridesign. Blant begrunnelsene sier juryen at de ”tror dette kan definere en helt ny aktivitet for alle som liker ekstremsport og lek med naturelementene”. Vi er ikke uenige, og her kan du se en film til inspirasjon!

 

Dette høres unektelig veldig spennende ut – vi gleder oss til å leke og fly under vann som en ekte havskilpadde

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten