Fritt fall innendørs - på Voss selvfølgelig

16.04.2012

Fritt fall innendørs - på Voss selvfølgelig

I ekstremsportbygda Voss kan du nå få fritt fall i Norges og Skandinavias første vindtunnel. Og fordi tunnelen er resirkulerende, spares store mengder energi sammenliknet med konvensjonelle vindtunneler. Dette fordi luften inne i tunellen ikke trenger å varmes opp like mye.

Gründer Thomas Hårklau i Voss Vind forteller til Teknisk Ukeblad at det helt klart er et stort marked for dette i ekstremsportbygda. Videre forteller han at ”flere fallskjermhoppere skal ha sagt at en time i en slik vindtunnel er som en hel sesong med hopping i ekte fritt fall. I tillegg ser vi for oss at bedrifter kan komme hit å ha kick-off-arrangementer eller team-building. Hvem som helst kan komme og fly. Nesten alle kan sveve med en slik tunnel og det er ingen risiko i dette”, sier han til Teknisk Ukeblad.

Bildene er hentet fra Teknisk Ukeblad, og her kan du også se en film av vindtunnelen. Dersom du ønsker å bestille ditt eget fall koster det fra 690,- og kan bestilles her.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten