To nye rørospledd - to nye klassikere for norske hjem

03.10.2012

Rørospledd er virkelig et begrep i Norge, og det er vel nesten sånn at et hvert norsk hjem har minst ett liggende i sofaen. Nå har de kommet med enda to nyheter - Arv og Parsell – Nye must til sofaen og sene høstkvelder.
Arv er navnet på profilpleddet til Røros Tweed, og speiler respekten for vår kulturarv. Designet er inspirert av gamle mønster fra norsk åkletradisjon, tolket inn i et moderne formspråk av geometriske former. Det gir pleddet et spennende uttrykk som stadig endrer seg, avhengig av hvordan det brettes. Pleddet kommer i tre fargevarianter, korall, petrolblå og grå.

Parsell er en serie pledd vevd i lammeull og er i en lettere kvalitet enn det tradisjonelle Røros-pleddet. De strenge kvadratene i mønstringen gir pleddet en karakter som er stram og moderne. Samtidig gir de glidende fargeovergangene i varme fargetoner pleddet en tredimensjonal mykhet.


Alle pleddene er i ren og miljøvennlig norsk ull fra sauer på fjellbeite - en lett og luftig garnkvalitet. Rørostweed produserer også spesialkolleksjoner ned i serier på 20 stk, så her er det bare å være kreativ! Du kan velge farver, mønster og størrelser etter eget ønske. Et bredt utvalg av Rørospledd, inkludert nyhetene Arv og Parsell finner du hos Norsk Flid Husfliden.Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten