Norsk Flid Husfliden Bodø - vi brenner for norsk design!

30.08.2012

Hos Norsk Flid Husfliden i bodø er det ingen tvil om hva butikken egentlig syssler med: De brenner for norsk design! Det står til og med skrevet i store bokstaver på veggen i den elegante nyåpnede butikken i Storgata 23

Tidligere i sommer var det nemlig åpning av ”nye” Norsk Flid Husfliden Bodø . Åpningen av den samlokaliserte butikken var en ny milepæl i Norsk Flid Husfliden Bodø sin 110 årige historie - nå er begge butikker lokalisert under samme tak! Fantastiske lokaler som stiller ut det beste Norge har å by på innen norsk design, garn og bunad!

Spente kunder stod i kø i over en time for å slippe inn på slaget til åpningen! Kjedeleder Per Willy Næsseth klippet snoren og åpnet butikken, og kultursjef Arne Vinje og styrerepresentant Hanna Tidslevold  holdt taler.

Daglig leder og alle ansatte fikk blomster og gode ord – og alle fikk smake kake i solen som skinner over et sommerfylt Bodø! Vi gratulerer alle med ny, leker butikk, og anbefaler alle som er interessert i norsk design å ta turen innom!

Kommentarer

Gravatar profile image

24.10.12 20:33 Siri Svar

En superfin dag med mange gode taler og flott vær + mange hyggelige kunder innom: ))

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten