Norsk design og blomster i Polarsirkelbyen

28.08.2012

Norsk Flid Husfliden i Mo i Rana feiret 50-års jubileum i 2011. Butikken i Polarsirkelbyen ligger øverst i gågatesystemet i Mo i Rana, og i jubileumsåret fikk de dessuten tilgang til ytterligere lokaler i tilknytning til butikken, og har nå etablert egen systue felles med arbeidsrommet.

Mo i Rana er en by med en helt unik blomsterpark om sommeren og foran Norsk Flid Husfliden blomstrer det i alle regnbuens farger. Butikken øverst i jernbanegata har holdt på sin litt gammeldags sjarm, her kan du komme innom i en lun og varm atmosfære, og med mye godt for øye. Her finner du norsk design, klær og garn. Og selvfølgelig Nordlandsbunaden!

Velkommen til polarsirkelbyen og Norsk Flid Husfliden!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten