I Levanger kan det meste strikketagges - som vist på TV!

17.08.2012

 

Midt i gågaten i Levanger ligger Norsk Flid Husfliden Levanger. De pynter virkelig opp gaten og fasaden – og det aller meste er strikket. For her har garn og strikking ingen grenser. Nytt av året er strikkede paraplyer – men mange andre klassikere står også framme og lyser opp gata.

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at Norsk Flid Husfliden Levanger driver med strikketagging. Den vakre sykkelen med bamse har allerede rullet å bli en liten klassiker etter at den ble vist i en Norge Rundt Reportasje på TV.

I disse dager har driverne og eierne av butikken nok å holde tak i. Det er martna i byen, og i gågata kryr det av folk. I den gamle kjøpstaden Levanger er det martna intet mindre enn to ganger i året: mars og august. I tillegg til den vakre butikken er Levanger vel verd turen, kanskje spesielt nå på sommeren hvor de fine trehusene er pyntet med masse vakre blomster. Velkommen!

 

Kommentarer

Gravatar profile image

08.11.12 22:17 nelly_lira@yahoo.com.mx Svar

que bonito, saludos dede México¡¡¡

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten