Norsk Flid Steinkjer - stiftet i 1950 som Vevstua i Nord-Trøndelag Husflidslag

21.08.2012

Norsk Flid Husfliden i Steinkjer ble i sin tid stiftet som ”Vevstua”. I dag er det fem ansatte, Tove, Kari, Marit , Sissel og Liv, som møter deg velkommen til Norges Geografiske Midtpunkt. Norsk Flid Husfliden Steinkjer har til og med fått laget håndduk med motiv fra midtpunktet. Av andre lokale spesialprodukter du får her er Rørospledd og sitteunderlag med motiv av Bølareinen, produsert spesielt for butikken.

I gaveavdelingen får du alt du måtte ønske deg, og litt til. Her finner du produkter fra kjente norske designere, sammen med mindre kjente lokale produsenter. Damene i butikken viser deg gjerne rundt, og gir deg tips enten du skal ha en gave eller noe til deg selv! I butikken finner du dessuten klær fra Oleana, Haugland, Tyrihans og Edel Design, og er du mer interessert i å strikke selv har du kommet til rett sted!

Tove, Kari, Marit , Sissel og Liv ønsker deg velkommen til Norges Geografiske Midtpunkt, og ikke minst til Norsk Flid Husfliden i Steinkjer!

 

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten