En butikk på snart 100 år som virkelig er med på å prege byen!

02.08.2012

Det er nok ingen tvil om at Lillehammer er mest kjent som OL- og vinterby, men jammen er byen også et fantastisk reisemål om sommeren. Nå i sommermånedene kryr det av norske og utenlandske turister, og intet mindre enn tre utekafeene ligger vegg i vegg med Norsk Flid Husfliden Lillehammer, som virkelig er en attraksjon i seg selv. Derfra ser man rett inn gjennom de lekre butikkvinduene – og løfter man blikket litt vil man se 13 nasjonsflagg på fasaden mot Storgata.  

 

Butikken legger stor vekt på at utstillingene, både i de store fasadevinduene og inne i selve butikken, skal være delikate og gi publikum en god følelse. Dette gjør at det alltid er verd turen innom for å oppleve nye utstillinger og ikke minst nye produkter fra norske og lokale designere.

”I bunadavdelingen ønsker vi at kunden skal oppleve ro og få god tid i romslige omgivelser før den store beslutningen skal tas, og ved prøving av ny bunad”, sier daglig leder Øystein Nordås. 

Norsk Flid Husfliden Lillehammer nærmer seg de 100 år. ”Vi flyter derfor på en masse erfaring, og vi bruker denne til å holde butikken levende og ”i tiden”.  Det er ingen som slår oss på bunader fra Gudbrandsdalen, og når vi nå står sammen med 28 andre Norsk Flid Husfliden-butikker landet rundt er det ingen som slår oss på bunader i det hele tatt.  Eller på garn” forteller Nordås.

Norsk Flid Husfliden Lillehammer har en fenomenalt erfaren og dyktig stab som sørger for at kunden alltid er i sentrum. ”Vi bruker ikke bunad til daglig, men medarbeiderne er ikke vonde å be når det kreves bunadsantrekk under fotografering…

 

…Eller cowboyantrekk når sentrumsforeningen har satt i gang en av sine mange aktiviteter.  Selv arrangerer vi strikkekafeer i butikken vår og høst, og også da er det strikkeglede og annen glede som preger ansatte og deltakere” sier Nordås.Butikken har dessuten et særegent utvalg i klær og gaver – norske og lokale produkter med en egen historie. Produkter du ikke finner maken til i andre butikker. Og her er det lett å finne frem til de mange varegruppene – både garnveggen og ”logo-veggen” lyser imot deg når du kommer inn fra gågata.

Norsk Flid Husfliden Lillehammer ønsker alle hjertelig velkommen på besøk i Storgata i Lillehammer. Her er det garantert mange spennende produkter og like mange historier å fortelle. Gå også inn på deres hjemmeside for å få med deg alt som skjer, og hold gjerne kontakten via vår Facebookside.

Kommentarer

Gravatar profile image

30.08.12 15:00 Annie Noblesse-Rocher Svar

I live in Paris but I know your products and I would like bay a pot with cream for the skin, that I have bought last year in your shop in Oslo . I have bought some products of Killi Tredrediing in Oslo and Iwould like find them in Paris or to bay on line, thank you very much

Gravatar profile image

30.08.12 15:00 Annie Noblesse-Rocher Svar

I live in Paris but I know your products and I would like bay a pot with cream for the skin, that I have bought last year in your shop in Oslo . I have bought some products of Killi Tredrediing in Oslo and Iwould like find them in Paris or to bay on line, thank you very much

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten