Kongsvold fjeldstue - En matopplevelse på fjellet

19.04.2010

Kongsvold fjeldstue - En matopplevelse på fjellet

Kontrastene er store og hever opplevelsen på Kongsvold Fjeldstue, som har vært i drift siden 1670. Den gamle gårdsbygnengen oppe på værbitte Dovrefjell er delikat innredet og serverer fantastisk mat – og drikke!Hver kveld kl 19 serveres en tre- eller fireretters meny i spisesalen der det aller meste på menyen er basert på lokale og regionale råvarer – inklusiv moskus, som ble satt ut på Dovrefjell i 1930-årene. Og til maten hører selvsagt passende drikke fra Kongsvolds rikholdige vinkjeller. Menyene varierer med årstiden, så sjekk sesongens meny her – og la deg friste…Kongsvold Fjeldstue ligger ved E6 mellom Oslo og Trondheim, så benytt anledningen neste gang du er på farten. Det er fine overnattingsmuligheter der også om du skulle la deg friste av den gode vinen...Kommentarer

Gravatar profile image

19.04.10 11:03 Arnt K Svar

Anbefales!

Gravatar profile image

19.04.10 11:09 Anonym Astmatiker Svar

Spiste der i påsken. Utrolig bra, både maten og stedet!

Gravatar profile image

19.04.10 16:14 Rune Svar

Veldig bra mat der oppe! Anbefales!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten