Norsk design på det eneste norske hotellet i nettverket Design Hotels

04.02.2013

Da Petter Stordalen åpnet det nye hotellet The Thief på Tjuvholmen ble det mye kritikker og mange ulike tilbakemeldinger. Men en av tilbakemeldingene som har vært utelukkende positiv er bruken av norsk design fra unge norske designere. På hotellet finner man ny norsk design side om side med internasjonale designikoner.


Stordalen sier at det var utstillingen 100% design som virkelig fikk hans øyne opp for de norske designtalentene. 100% Norway-utstillingen har gitt meg en aha-opplevelse! Det er masse norsk design der ute som fortjener å få en sjanse, sier Stordalen.


Norsk Designråds Benedicte Sunde og interiørarkitekt Anemone Wille-Våge har håndplukket alle designobjektene. Flere av de som har sluppet gjennom nåløyet har tidligere vært stilt ut på 100% Norway. Det er også Sunde og Wille-Våge som har valgt ut designproduktene til The List of The Thief, en samling som viser frem noe av det aller beste fra design-Norge. Målet med samlingen er å få enda flere norske designtalenter inn i varmen – og inn på hotellet. Vi er med og heier på Norsk Design!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten